DanDomain

Hvorfor vælge DanDomain?

DanDomain er en af danmarks førende virksomheder inden for opbygning af webshops. Derudover tilbyder de også services som hjemmesider og professionelle e-mailløsninger.

 

DanDomain har over 500.000 registerede domæner og har desuden også mere end 6.000 kørende webshops. Derfor er det ikke tilfældigt at mere end 75.000 kunder har valgt dem, som deres foretrukne samarbejdspartner. 

 

Deres system er baseret på Hostedshop, hvilket betyder at du som forbruger ikke skal bruge tid på at udvikle. Du skal blot fokusere på at få dine produkter solgt, så tager DanDomain sig af resten.

Prisvogter og DanDomain

Integration

Prisvogter har opkoblet API til DanDomains webshopsystem. Det betyder at du kan læne dig tilbage, mens Prisvogter skriver de nye konkurrencedygtige priser til din webshop hosted af DanDomain.

Spar penge på markedsføring

Ved at bruge Prisvogter og DanDomain kan du spare penge på blandt andet Google Shopping, da du kan vælge at annoncere med kun de produkter hvor du er konkurrencedygtig. Spar derfor penge på produkter der alligevel ikke kan konkurrere i markedet.

Historiske priser

Du kan ikke kun se priserne lige nu - men også den historiske prisudvikling. Det giver dig et stærkt beslutningsgrundlag. Tag beslutninger og sæt priser direkte i din DanDomain shop, eller lad Prisvogter automatisk styre dine priser.

Få et gratis onlinemøde
Back to top