Om os

Om os

Prisvogter var den første danske virksomhed som udarbejdede automatiseret prisovervågning til webbutikker. Vi har været i markedet siden 2014, og arbejder sammen med nogle af de største webshops i Danmark. Vi holder til i Herning, men kommer over hele landet. Vi har også kunder i udlandet. 

 

Vi har altid haft vores udvikling i Danmark, og som kunde har du mulighed for at komme i direkte kontakt med vores udviklingsteam, hvis du skal have lavet specialløsninger. Og det er der mange der har - ikke 2 butikker er ens og vi hjælper gerne med at løse dine udfordringer. 

 

Prissammenligningssoftwaren bag Prisvogter indeholder en særdeles kraftig motor, der hurtigt og effektivt sammenligner mange produkter fra mange forhandlere samtidigt med, at dataene holdes konstant opdateret. 

 

Motoren sammenligner priser på tværs af netbutikker og grupperer ens produkter i produktmatchninger. Priser, tekster og billeder kan udtrækkes via XML/CSV og anvendes direkte i en indkøbs- eller prissammenligningstjeneste.

 

Tekster og billeder kan tilpasses, således at dataene som udtrækkes fra Prisvogter kan præsenteres professionelt i dit eget systemet.

 

Vi har samtidig - med økonomisk hjælp fra Innovationsfonden - udviklet et unikt system til matchning af produkter via tekst og billeder. 

Det giver Prisvogter:

Stærk produkt matchning

Bag prisvogter ligger der en kraftig intelligent motor, der sammenligninger og grupperer ens produkter fra de tilknyttede netbutikker. Denne produktmatchning kan både ske manuelt og automatisk. Systemet er som standard sat op til, at alle anbefalede produktmatchninger skal godkendes. Systemet kan også sættes op til, at matchningerne tilføjes automatisk.

Dansk Support

Hvad enten det er pr. mail eller telefon er vores support dansk. Du har mulighed for at komme i direkte kontakt med vores udviklere så vi kan løse de tekniske udfordringer du måtte stå med. Vi kan også lave specialløsninger der matcher særlige behov. Vi kender alle de store shopløsninger og har lavet løsninger til disse.

Konkurrencedygtige priser

Vi tager vores egen medicin. Vi er også klar til at matche de priser vores konkurrenter arbejder med. Få en online demo og en snak med vores salgsafdeling. 

Få et gratis onlinemøde
Back to top